fbpx

Podden är här!

Julen kom och gick och det är bara några dagar kvar av året 2015. Därför känns den här tidpunkten jätterätt för poddlansering av Projekt framgång. Från och med i dag är Malin och jag officiellt poddare. Jag har varit så pirrig i kroppen att jag knappt kunnat sova i natt och nu är podden ute och går att lyssna på både på SoundCloud och iTunes.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/239336326″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Malin skrev i går ett mer uttömmande inlägg om oss två och vad podden handlar om. Och mer får du så klart höra i själva podden. Det första avsnittet är ett rätt kort presentationsavsnitt och om två veckor kör vi i gång på riktigt. Tanken är alltså att podden utkommer varannan vecka på måndagar. Blir ni jättemånga som lyssnar kan det hända att vi börjar podda varje vecka, men vi startar lugnt.

Om du har idéer eller vill svara på frågan vi ställer i slutet av avsnittet får du jättegärna höra av dig till projektframgang@gmail.com eller kommentera på bloggen/Facebook. Fastän jag jobbat länge med radio är podcast som format något helt nytt för mig och jag ser verkligen fram emot att jobba mer med det här!

Har du lyssnat? Vad tyckte du i så fall? Är väldigt nyfiken och taggad!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »