fbpx

Försäljarn

God morgon, god morgon! Nu är det dags för dag två på Teurastamos julmarknad. Gårdagen gick verkligen över förväntan för min del! Jag har aldrig tidigare sålt egna produkter på någon marknad, så det var en kul upplevelse. Det var många som köpte och ännu fler som stod en stund och kollade eller som bara log när de gick förbi. Tänk att det att några rycker på munnen kan göra mig så himla glad?

teurastamo

Efter 6 timmars försäljning, snack och leenden var jag rätt mör. Som tur är fick jag åka hem till Ina där det var dags för sushigängets traditionella julsushi – i år hade vi bland annat en susijulgran (som naturligtvis inte blev speciellt långlivad). Efter sushin spelade vi Rappakalja och jag skrattade så att tårarna rann. Fastän jag är lite trött nu ska det bli kul att stå en dag till på marknaden. Hoppas det är många som vill köpa också idag!

sushijulgran

Vad har du gjort under helgen? Och har du inget att göra idag men är i Helsingfors ska du absolut ta dig till Teurastamo! Finns massvis med fina grejer!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »