fbpx

Projekt framgång – en podd!

Nu kommer jag med en nyhet som jag hållit hemlig rätt länge (det känns som eeeevighet) – nämligen att jag startar en podd med Malin! Idén föddes av en diskussion på Instagram, efter det följde intensiva diskussioner på Facebookchatten och om en dryg vecka är det dags för vårt första avsnitt där vi presenterar oss själva.

projektframgång

Podden heter alltså Projekt framgång och handlar om hur vi som unga kvinnliga företagare tacklar olika utmaningar vi stöter på och hur vi siktar mot framgång. Podden utgår alltså från oss och våra erfarenheter men vi hoppas att vi kan inspirera andra unga företagare och kreativa människor att följa sina drömmar.

Redan nu kan du höra vår jingel antingen på SoundCloud eller iTunes, om du klickar på följa/prenumerera kommer du garanterat inte att missa det första avsnittet när det släpps (28.12). Känner du förresten igen rösten i vår jingel?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/237953026″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Har länge varit nyfiken på att göra en podd, men det krävdes en bra idé för att det skulle vara nån poäng med det. Malin och jag har massvis med idéer och tar gärna emot förslag om vad vi kunde snacka om. Det blir alltså mycket kreativitet, inspiration, karriär, hur en som kvinna ska ta sig fram i gubbdjungeln och mycket mycket mer.

Projekt framgång är en podcast om drivet, målsättningarna och drömmarna. Om hur vi, Malin och Kugge, som unga kvinnor leder våra företag och vilka utmaningar vi stöter på. Vi två är inte heller rädda för att säga hur långt vi vill nå och vi försöker reda ut hur man egentligen ska göra? Hur mycket måste man jobba för att bli framgångsrik?

Ska du lyssna? Om ja, kan du börja med att gilla oss på Facebook!

 

0

4 svar

  1. Oj vad det låter lovande, jag ska lyssna! Har ni på riktigt fått podcasten till itunes? Jag har kämpat som en liten svettig gruvarbetare för att få mina podcaster till itunes och det har alltid varit konstigt och omöjligt. Typ jag hamnar på underliga webbsidor från 90-talet och sedan borde jag mejla någon i USA. Så jag har nu gett upp med att själv göra podcast. Men jag lyssnar hela tiden mera och mera på podcasts. Lycka till med projektet!

    1. Jee, en lyssnare i alla fall! 🙂 Gällande iTunes tog jag hjälp av it-gurun här i huset (och följde SoundClouds riktlinjer). Det var nog inte så svårt, men lite klurigt. Typ att podcastens bild i SoundCloud måste vara minst en viss storlek (?!) och nåt annat som Jon löste (kan ärligt säga att jag knappast skulle ha fattat nåt utan honom). Sen gick det ett halvt dygn tills iTunes hade godkänt vår rss-feed.
      Ska bli jättekul att se hur det här utvecklas. Ser fram emot att lära mig mycket själv och hoppas naturligtvis att Malin och jag kan bidra med givande och intressanta samtal till lyssnarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »