fbpx

Fotokurs del två

Igår hade vi del två i vår fotokurs med Lisen, Erik och Jon. Jag kände mig fortfarande rätt slö från Göteborg, men vad är väl bättre än söndagshäng med kompisar? Först gick vi igenom våra bilder från första gången, sedan snackade Jon lite om teori och så fick vi nästan bråttom ut så att vi skulle hinna fotografera innan det skulle bli mörkt. Här är några av mina bilder från i går.

Jons kommentar om bilden: Hade du nån idé här?
Jag: Där inne fanns en kopieringsmaskin. (Solklar bildidé eller hur?!)

Vad tycker ni? Själv gillar jag speglingen med huset. När vi var klara med fotograferandet lagade vi tortillas och kollade igenom våra bilder. Riktigt kul och jag lärde mig mycket! Praktiskt med fotoduktig sambo. Kvällens roligaste bild var ändå en bild som Erik tog på mig när vi fotograferade pumpan som råkade finnas där och vi blev helt löjligt ivriga över – perfekt fotoobjekt, haha.

12059669_10153229152756985_81165531_oAllt för konsten!

0

6 svar

  1. Jag gillar också den där bilden med husen som speglar sig, och det var tur att det inte var så att du hade slocknat eller ramlat på den där sista bilden 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »