fbpx

Trött och lycklig

Det har varit tre inspirerande, utmanande och intressanta dagar i Göteborg. Nu är jag riktigt slut som människa, sitter på flygplatsen och ser fram emot att hoppa på planet och komma hem. Har svårt att formulera alla tankar som nu forsar omkring i kroppen, men jag är glad över alla upplevelser och alla människor jag haft chansen att träffa och växla några ord med. Eftersom jag inte riktigt hittar orden nu får ni nöja er med en bildkavalkad från idag.

wp-1443284382910

wp-1443284382910

Amerikanska Laini Taylor var en ny bekantskap, men otroligt inspirerande. Vill absolut läsa nåt av henne!

wp-1443284396147

wp-1443284396147

Den ultimata feministiska diskussionen. Tove Folkesson, Ebba Witt-Brattström, Märta Tikkanen och Ulrika Knutson. Blev bland annat en påminnelse om att någon måste våga vara den första som sätter bollen i rullning. Annars sker det ingen förändring.

wp-1443284407146

wp-1443284407146

Clara Henry hade antagligen mässans längsta signeringskö. De som stod i kön fick vatten för att orka hänga kvar.

wp-1443284418912

wp-1443284418912

Finlandssvenska Johanna Holmström pratade om sin thriller Hush baby. Pratade en stund med Johanna efter uppträdandet, hon var jättetrevlig och sympatisk!

Nu ser jag fram emot alla kommande mässor jag förhoppningsvis får besöka!

0

4 svar

  1. Å. Laini Taylor. En av mina absoluta favoritförfattare i fantasy-genren. Jag är så otroligt deppig över att jag inte kunde åka iväg och få se henne. Du måste verkligen läsa hennes böcker, hon är ett geni. I alla fall är hon ett språkligt geni, perfektionistisk så att det stänker om det, och det gör att man verkligen njuter av allt hon skriver.
    Verkar som om du har haft det underbart. Hoppas att jag kan åka nästa år, vem vet, då kanske jag blir en av de där fler och fler som du lär känna! 🙂

    1. Fattar inte riktigt hur jag missat henne tidigare? Men vad är väl bättre än att upptäcka en ny intressant författare? Och ja, mässan var verkligen över all förväntan. Hoppas det blir många många mässor för mig i fortsättningen. Då vill jag absolut lära känna dig! 🙂

  2. Råkade hamna på ett litet föredrag med Taylor och blev riktigt nyfiken på hennes böcker – eller ja, faktiskt på hennes karaktärer och världar i dem. Kul med mässan och de där guldklimparna som en kan ha tur att upptäcka där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »