fbpx

Mot Göteborg!

Igår kväll hade jag svårt att somna, var så pirrig inför bokmässan. Är rädd att jag inte kommer att hitta till seminarierna eller att jag blir försenad eller nåt… Ja helt dumma rädslor. Till slut somnade jag och nu sitter jag på flygplatsen och väntar på mitt flyg. Landar lite efter åtta och hoppar sen på bussen mot mässan.
Väskan är packad med nötter och jag ska försöka sova lite på planet. Tror det blir tre intensiva men jätteroliga dagar. Ska försöka rapportera på bloggen, men du kan också följa mig på Instagram. Där heter jag kuggekugge.

image

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »