fbpx

Klädpanik

I motsats till flesta andra går jag inte till något kontor varje dag. Det betyder att jag hänger mycket hemma i sunkiga och bekväma kläder och sminkar mig ungefär en gång i veckan. En följd av det här är att jag alltid får en smärre klädpanik och stress inför evenemang och tillställningar där man förväntas klä sig snyggt.
Morgondagens bokmässa är en sådan. Med tanke på att det är praktiska skor som alla förespråkar kan jag tänka mig att det kanske inte spelar så stor roll vad jag har på mig, men jag hade ändå lust att hitta nåt praktiskt, snyggt och bekvämt. Egentligen skulle jag bara köpa nya strumpbyxor, men en skön klänning hängde med.

bokmässeoutfitHär en sneakpeak på morgondagens outfit. Kanske jag klarar av att bjuda på en helbild senare. Får se vad allt annat jag lyckas packa med mig. Lär inte behöva så mycket under tre dagar och åker bara med handbagage så det gäller att begränsa sig.

Mest funderar jag på om muminklänningen ska få hänga med, men visst skulle den passa fint på bokmässan eller hur? Ska naturligtvis också ha mina bokörhängen. Allt för att platsa in bland alla bokälskare!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »