fbpx

Vad vill ni läsa om?

Tycker det är kul att jag fått bloggen i gång mer regelbundet, men hör gärna åsikter av er – vad vill ni att jag ska skriva om? Just nu är det en mix av tankar om mina skrivprojekt och lite reseblogg på grund av alla mina resor, men efter Göteborg tänker jag stanna på finländsk mark ett tag så då blir det antagligen betoning på skrivrelaterade funderingar.
Men finns det nåt annat ni vill att jag skriva om? Eller har ni någon önskerubrik? Mycket roligare om bloggen är mer dialog än monolog. Och ni som ofta kikar in men inte kommenterar får gärna slänga in ett hej i kommentarsfältet!

Avrundar med ett skrivtips jag ramlade över i dag. Om det här med rösten och tonen i berättelsen. Tror det är något många nybörjare kämpar med – hur man ska hitta rätt melodi för det man vill säga. Det är väl ungefär det jag är ute efter med bloggen också!

wienslottSå här fint var det i Wien i lördags. Tror däremot inte att jag hinner med någon sightseeing i Göteborg, där blir det nog fokus på böcker och att bonga författare i vimlet.

0

4 svar

  1. Jag hittade din blogg via Charlotte Cederlunds blogg och det är kanske dags att jag säger hej. Så: hej! 🙂 Jag är en skrivande (blogglös) människa som älskar att också följa andra människors skrivresa. Fastnade för din blogg direkt!

    1. Hej Agneta, vad kul att höra att du gillar min blogg! Alltid roligt att ”träffa” nya läsare! 🙂 Om du har några önskemål på vad du vill att jag skriver om får du gärna säga!

    1. Kul om du tycker det! Måste väl börja planera in fler resor då! 😉 Men vill du stilla hungern kan du söka inlägg i kategorierna turista och Ecuador (ifall du inte läst min blogg slaviskt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »