fbpx

Snabbt hej

Nu rusar mitt liv på. Det är resor, jobb, vänner och roligheter som avlöser varandra. I dag började jag dagen med att äta frukost med Svenskfinlands kändaste bokbloggare Bokbabbel och fortsätter nu med lite kaféjobb.
Varje gång jag snackar om att skriva, eller om böcker och läsning, blir jag fylld av energi och iver. Det är så viktigt att få prata med personer som har samma intressen. Dels får jag nya perspektiv och dels inspireras jag att jobba vidare med mina projekt.

Ska försöka få in en rapport om Bryssel och andra roligheter när jag har mer tid (haha, världens bästa lögn jag går omkring med). Den där tiden jag drömmer om brukar aldrig infinna sig, så det är bara att jobba på.

I fredags fick jag bland annat en beställning på 40 (!) par örhängen. De ska säljas i Decanters monter på Habitaremässan, känns väldigt vuxet och på riktigt. Fatta att jag för ett år sedan inte ens visste att jag skulle ha ett eget företag och nu säljs mina örhängen på en mässa?! Man vet nog aldrig vad livet slänger framför en, få se vad som händer till näst!

örhängenhabitare

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »