fbpx

23 000 steg senare

Tidigt imorse åkte jag iväg från Helsingfors och reste i tiden och landade i Stockholm några minuter innan planet startade. Magi! Sedan hastade jag iväg på två intervjuer för Addeto, gick till mitt hotell och vilade en stund.
söder
Den här backen på Söder höll på att ta kol på mig.

I ett energiryck skrev jag ut en av intervjuerna och gick ut på en löprunda. Inte så konstigt kanske, men jag är urdålig på att hitta i Stockholm så ett tag var jag lite borttappad, men hittade lyckligt tillbaka till hotellet. Men såg ni en rödflammig typ springa vilset omkring så var det jag.

Resten av dagen har jag ätit sushi, gått omkring på stan och besökt mina måsten – Pocketshop och Designtorget. När jag kom tillbaka till hotellet var jag extremt mosig. 23 000 steg och en extralång dag känns i hela kroppen. Jag drack ett glas vin i hotellbaren och började läsa Norrsken.

sthlmshopping

Nu kollar jag på Idol (för att det går inte att se i Finland, snyft) och somnar vilken sekund som helst. Så himla nyfiken och pirrig på Författarkliniken som börjar klockan 9 på lördag morgon. Ska försöka bjuda på blogginlägg som är mer intressanta än ”min dag i Stockholm”.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »