fbpx

Söndag

I dag tillåter jag mig en ovanlig pausdag. Inget skrivande, inget redigerande, inget fixande och planerande. Bara njuta av livet, kanske läsa lite bok, kolla en film. Vi gick en lugn söndagspromenad för att bota dagen efter-känslorna efter Hannas 30-årskalas igår.
Igår fixade jag också Biancas hår för ett bröllop och fick som tack (och som tidig födelsedagspresent) Kaj Korkea-ahos nyaste bok Onda boken. Har hunnit läsa ungefär 50 sidor och ser fram emot att läsa resten!

ondaboken

Passar samtidigt på att komma med ytterligare några Berlintips. I det här blogginlägget finns tips på ännu fler restauranger än jag tipsade om tidigare. Åh, saknar verkligen Berlin men har det också himla bra i Helsingfors just nu.

Vad gör har ni gjort den här soliga söndagen?

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »