fbpx

Finn ett fel

I fredags fick jag mina visitkort som jag beställde tidigare i månaden. Tycker de blev jättefina och jag hoppas få dela ut många av dem på Författarkliniken som börjar på lördag!
visitkort

Det finns bara ett litet fel. Hittar ni det? Fnissar själv jättemycket åt det.

0

2 svar

  1. Haha, fick granska korten en bra stund innan jag märkte det. Fyra w:n! Men äh, det är inget man märker. Snygga kort är det ju!

    1. Tack Jenny! Jag lusläste korten när jag beställde dem och såg inte det där, håhå! Nå, det är ”bara” 100 kort, dessutom hoppas jag snart få trycka upp kort med texten författare i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »