fbpx

Testläsarrespons

Nu har responsen från mina testläsare börjat trilla in och det känns så bra så bra. Har fått många konstruktiva kommentarer och idéer och vet nu hur jag ska jobba vidare med manuset. Det känns som att allt äntligen hänger ihop. Visst finns det partier jag måste slipa på och eventuellt radera, men på det stora hela är jag på rätt väg. Eller vad sägs om till exempel följande kommentarer?
”Tycker VERKLIGEN att det blivit bättre. Hela handlingen är på nåt sätt mer logisk och flytande. Stolt över dig.”

”Faktiskt var det så att även om jag redan läst manuset en gång så ville jag hela tiden läsa vidare eftersom jag ville veta vad som skulle hända med Erika.”

Jag väntar ännu på några testläsares kommentarer, men måste bara säga att det går bra nu. Ser faktiskt fram emot redigeringen fastän det blir ungefär version nio eller tio (har lite tappat räkningen). Dessutom har jag varit i kontakt med ett av förlagen för att kolla om de vill läsa igen och det ville de, hurra!

0

4 svar

    1. Tack Anni, visst känns det skönt att få sådan respons. Det peppar verkligen och hjälper mig att kämpa vidare. Och envisheten är det inga problem, jag ger inte upp, det kan jag lova! 🙂

  1. Vad bäst! Med både testläsare och förlagskontakten! Hurra hurra! Då håller jag tummar och tår för att du får till det som ännu ska göras och att det sen går vägen vidare.

    1. Ja! Nu hoppas vi allt det goda håller i sig, men känns alltid bättre med pepp och hejarop i ryggen! Bokade också ytterligare en lektörsläsning för att känna mig säkrare när jag skickar till förlaget. Enligt en av testläsarna skulle jag klara mig utan, men en extra omgång skadar ju aldrig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »