fbpx

Nytt utseende

I går traskade vi ut i skogen med Jon för att ta en ny headerbild till bloggen. Jag hade en vision om att placera min skrivmaskin nånstans bland mossan på berget och så blir det bra så.
skrivmaskinsfotografering

Helt så enkelt var det så klart inte. Jag sprang efter ett bord och borddukar (och lite inspirationsöl) för att få till rätt stämning. Bordduken som syns är faktiskt min gamla gardin som hänger i ett fönster här på lande, haha.

cropped-headertest8.jpg

Vad tycker ni om slutresultatet? Själv är jag i alla fall glad över att få en ny header, bloggen känns genast fräschare. Gillar också den här bilden:

Skrivmaskinen fick jag som examenspresent för fyra år sedan. Jag tycker den är jättefin men inte en chans att det skulle bli några romaner skrivna på den. Jag är mer än glad över att jag lever i bärbara datorernas och bekväma tangentbordens tid. Allt var faktiskt inte bättre förr hälsar copy & paste-bruden.

0

8 svar

  1. Supersnygg header! Jag skulle också vilja ha en skrivmaskin men även för mig skulle den få nöja sig med att vara prydnad. Jag ÄLSKAR copy/paste och alla andra fabulösa Word-funktioner! 😛

    1. Tack Charlotte! Och jo, en skrivmaskin funkar bäst som en prydnad. Fick trycka riktigt hårt för att få den att skriva nåt alls. Men en jättekul present var det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »