fbpx

Skrivarkurs i höst

I går skickade jag ansökan och textprov till en skrivarkurs och redan i dag fick jag svaret att jag blivit antagen, hurra! Det blir två plus två dagar i höst och dessutom handledningsträff med kursledaren mellan skrivträffarna.
Tanken är att vi kursdeltagare ska jobba med ett längre projekt. Jag som mer än tröttnat på mitt första manus ville under kursen fokusera på manus nummer två som jag skrev under NaNoWriMo. Fick en snabb kommentar i mejlet av kursledaren som bådar gott: ”Det ska bli spännande att läsa mera ur ditt manus som gav mersmak.”

Ser så himla mycket fram emot det här! Framför allt ska det bli roligt att jobba med tvåan, gillar verkligen det manuset och alla mina karaktärer. Nu hoppas jag bara att det går lika bra med alla andra skrivarkurser jag tänkt mig. Håll tummarna!

0

3 svar

    1. Ja, det ska bli jättekul med kurs och all den inspiration som följer av den. Ja, jag hoppas också nåt finns att läsa så småningom, men kommer antagligen att ta minst ett år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »