fbpx

Radioskugga

Tydligen är sommaren ingen bra bloggtid för mig, det är tystnad som följer på tystnad här just nu. För den som är intresserad av mitt skrivande kan jag berätta att den nyaste versionen av mitt manus ligger hos testläsare nu. Ska bli spännande att höra vad de säger!
För min egen del inleder jag radioskugga senare idag. Stänger av 3G och satsar på att läsa en massa böcker den kommande veckan. Vi ska till Jons stuga mitt ute i ingenstans. Där finns ingen elektricitet och det är där jag brukar kunna koppla av på riktigt.

Men om typ två veckor lovar jag ta tag i bloggen och berätta det nyaste om skrivandet och kanske det blir några glimtar från semestern också. Hoppas ni har en bra sommar fastän vädret inte alltid varit på topp.

image

Den här söta typen har jag fått hänga med sen igår. Suddig bild men alldeles underbar hund! Tyvärr måste jag säga hejdå helt snart. Snyft!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »