fbpx

Take me lost

Jag vill skriva om hur kort tid tre månader är samtidigt som det känns som en evighet sedan jag var i Finland. Jag vill skriva om alla känslor som brusar upp den sista morgonen i Berlin. Jag vill skriva om att jag alltid längtar lite någon annanstans fastän jag har det riktigt bra där jag är.
På en av Berlins toaletter lär det stå:

Take me home, I am lost. Take me lost, I am home.

Det beskriver mig ganska bra. Längtar alltid till nya äventyr, nyfiken på vad som händer till näst. I kväll landar vi på Helsingfors-Vanda och efter det är allt ganska öppet. Känns som om mitt liv är en tv-serie där jag otåligt väntar på nästa avsnitt för att se vad som händer. Hoppas ni vill följa med på resan.

image

image

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »