fbpx

En nanodagsranson

Vilken märklig rubrik, men måste bara blogga om att jag tydligen lyckats skriva en NaNoWriMo-ranson ord (1667 ord) i dag, lite mer än så faktiskt. Utan att ens reflektera över att jag suttit och skrivit så mycket. Tacka vet jag Scrivener som håller koll på mig.
Däremot ska vi inte prata om hur många ord jag raderat de senaste dagarna (läs: många mer än jag skrivit till). Men det här är en process och just nu tycks jag både radera och skriva nytt.

Tror stenhårt på att min personliga deadline i mitten av juli håller. Jag är taggad och motiverad, fastän jag vet att det är mycket jobb kvar.

pingvinhopp

I dag såg vi också Sebastião Salgados utställning Genesis. Vi såg den faktiskt i fotografiska i september, men den var definitivt värd en omgång till. Tror bestämt att den där hoppande pingvinen ska bli min förebild.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »