fbpx

Löparn

I lördags gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag deltog i ett lopp på 10 kilometer! De två senaste åren har jag sprungit Berliner Firmenlauf (via Jons jobb), men sträckan är ”bara” 5,5 km så det har inte känts som ett riktigt lopp. Nu blev det alltså 10 km eftersom mina midsommargäster Catja och Lina skulle springa.
Jag hade först tänkt låta dem springa, men tänkte sedan att vad är det värsta som kan hända? Jag kryper i mål? Inte så farligt alltså. Min omfattande löpträning inför bestod av fem länkar och siktet låg på 1 timme och 15 min. MEN jag klarade det mycket bättre än så – min sluttid blev 1:07:16!


Nöjd och glad inför loppet.

Inför loppet hade jag haft en mental spärr – jag trodde inte att jag någonsin skulle klara av 10 km. Nu känns det som om att jag klarar av vad som helst!

För att klara av min nästa stora målsättning ska jag nu sätta mig med mitt manus som fått hänga helt för sig själv de senaste dagarna. Kan jag springa 10 km kan jag skriva en bok! Finns det något du aldrig trodde att du skulle klara av, men ändå fixade det? Är nyfiken!

0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »