fbpx

Novelltips

Som jag redan skrev tidigare var det inte jag som kom på prispallen i Arvid Mörne-tävlingen som ordnades i år. Många har undrat om det går att läsa vinnarbidragen någonstans. Det lär att gå att beställa ett häfte från SFV (ska göra det bara jag landat i Finland), men vill man göra det lätt för sig går det också att läsa Satu Laukkanens vinnarbidrag ”Vi varandra” på hennes blogg!
Jag tycker alltid det är spännande att läsa andras texter. Hur tolkar just den här personen verkligheten? Vilka ord använder hen sig av? Vad är det hen vill berätta? Det är väl därför vi överhuvudtaget läser, för att få dyka in i någon annans värld och uppleva något nytt.

Den som vill läsa mitt icke vinnande bidrag kan göra det här (om ni inte redan gjort det). Blir glad över alla kommentarer, men gladast blir jag om ni läser. För det är ju en av de största orsakerna till att jag skriver – att jag vill att någon också ska läsa.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »