fbpx

Inspirationskällor

Internet är fullt av inspirationskällor. Jag har inte ännu riktigt fastnat i Pinterest-träsket, men där finns massvis med tips och trix för skrivande människor (bland annat det här). Börjar man googla skrivtips hittar man hur mycket som helst och YouTube är fullt av videor med kreativa personer.
Det finns alltså huuur mycket som helst. Lite som med skrivarböcker – det finns alltid en till och en till och en till. Det kan leda till att man i stället för att verkligen jobba med sin egen text grottar ner sig i en massa videor, bloggar och skrivtips. I långa loppet är det kanske inte så produktivt att dagarna i ända dammsuga internet på ”inspiration”.

Men ibland hittar man en pärla (eller ens sambo gör det). Fastän jag ju inte håller på att skapa ett datorspel finns det mycket intressant i den här dokumentären. Den består av flera avsnitt, men jag tycker det här avsnittet är bäst och intressantast. Kan verkligen rekommendera!

När jag nu håller på och tipsar ska jag dessutom passa på att tipsa om Simona Arhnstedts utmärkta blogginlägg idag! Är det nån annan som knarkar skrivtips och inspiration?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »