fbpx

Tävlingsvinnare

För en tid sedan ordnade Bokbabbel en tävling på sin blogg för att fira att hon bokbloggat i maffiga tio år – är faktiskt väldigt imponerad av det. Att hon dessutom läser helt enormt mycket böcker per år är också otroligt imponerande. Själv har jag i år 52 böcker som målsättning, men jag släpar lite efter. På Goodreads kan man följa med hur det går med min läsutmaning.
MEN det här har ingen betydelse för det jag egentligen skulle skriva om, alltså Bokbabbels tävling som gick ut på att skriva ett rim. Alla som känner mig vet att jag älskar att skriva rim. Jag brukar sprida ut dem på bland annat födelsedagskort och möhippors tipslappar. Ifjol på midsommaren rimmade jag faktiskt om alla som satt runt bordet. Så jag anser ju mig ha en liten talang inom området.

Det kunde väl delvis bevisas av att jag vann tävlingen, blev så glad! Ska bli spännande att se vad bokpaketet innehåller, men åtminstone debutboken A av Martina Moliis-Mellberg! Ser fram emot att läsa den, har hört mycket gott!

Här kommer det vinnande rimmet:

Om böcker på bloggen hon babblar på,
biblioteksböckerna på bordet i travar stå.
Efter en bra bok formar hon en tes,
nu finns bara ett alternativ: läs, läs, läs.
Tips, recensioner och annat bokigt,
ja inte är det på Bobbabbels blogg så himla tokigt!

0

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »