fbpx

En lördagsmiddag

När jag var yngre satt jag och fantiserade om hur jag sedan som vuxen ska bli en sådan som hänger med mina vänner en lördag, fixar god middag och bara umgås. I planerna fanns en ljus, fin lägenhet med plankgolv, ett stort matbord som rymmer alla bästa, ett fint kök där jag stått hela dagen och förberett.
Sådana kvällar har det funnits många av under de senaste åren och senast nu i lördags. Vi bjöd in några av våra favoritmänniskor i Berlin, bjöd på trerätters och bara åt, pratade, drack, skrattade och pratade lite mer. På söndag vaknade jag med halsont och har nu försökt vila bort min förkylning så gott det går, men åtminstone hade vi en härlig kväll på lördag. Sådana lever åtminstone jag länge på. Dessutom fick vi fina blommor som tröstar när jag flunsadeppar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kul förresten att Jon köpt ny kamera, känner mig helt som Peppe efter den här bildbomben!

0

4 svar

    1. Ja! Visst är dom fina?! Känns lyxigt att ha en privatfotograf! 🙂 Minna tog också några bilder! Och tack, jag gör mitt bästa men har bara lust att skrika och lägga mig på golvet och sprattla för att jag är sjuk IGEN. Men men, kai tää tästä!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »