fbpx

Min kompis Lisen

Min kompis Lisen är inte bara otroligt smart, snäll och rolig – hon skriver också fantastiskt bra. Under våren har hon bloggat på Agenda Uganda på Svenska Yles webbsida, hon jobbar alltså med flyktingar i Uganda. På bloggen finns massvis med bra texter som ger åtminstone mig så mycket mer perspektiv.
Har du inte läst Lisens blogg rekommenderar jag att du gör det omedelbart! Speciellt det senaste inlägget fick mig att reagera väldigt starkt. LÄS!

klunkerkranich

En samlarbild från augusti ifjol när Erik och Lisen var på besök i Berlin!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »