fbpx

Vinnare i vappentävlingen!

Här i Berlin är det grått och regnigt och det är svårt att tro att vappen är på väg. Men vädret brukar ju rätt ofta se ut så här vid valborg. Det kommenterade också Mia som blev den lyckliga vinnaren i vappentävlingen som avslutades nu klockan 12.
”Vappen? ? Öööööm? ? Här på Åland är man dåliga på att fira vappen. Eller Valborg som man säger. Man åker till stugan o röjer inför sommaren. Då jag var yngre o just hade flyttat hit var vi alltid ett gäng ”finnar” som ordnade picknick i en park nere vid hamnen. Det kunde vara kallt o jävligt o blåsigt, men där satt vi med våra vita mössor o drack skumppa 😉 skål!”

Grattis Mia! Hör av dig till michaela@pinions.fi med din adress och önskemål om vilka örhängen du vill ha! Ni som inte vann kan gå och kika in i Etsy-shopen. Beställer ni ännu idag hinner örhängena fram till valborgsmässoafton. Tack till alla som deltog!

moet_bedofcorks

0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »