fbpx

Örhängena då?

I morgon har det gått fyra veckor sedan jag lanserade Pinions och mina skumpaörhängen. Nu kanske någon undrar om jag redan blivit miljonär och sålt massvis med örhängen. Njae, det kan jag väl inte påstå, men jag har sålt ganska många par. Kanske mer än förväntan till och med. Hade ju ingen aning om jag skulle sälja tre eller trettio den första månaden.
Tack vare min försäljningschef pappa säljs mina örhängen också på Decanter i Iso Omena i Esbo, kändes helt märkligt att första gången se dem där i affären. Fatta att mitt ”pyssel” säljs som en riktig produkt! Dessutom lär många tycka att de är jättefina och de flesta kommenterar dem. De är alltså vid kassan så att de knappast går att undvika, så stort!

cava
Örhängena som startade allt. Jag skulle ju bara göra ett par till mig själv!

För några veckor sedan beställde jag också en iZettle – så nu kan jag ta betalt var som helst, när som helst. Känns verkligen som att framtiden är här och nu. Kollade också upp om jag skulle få ställa mig på gatan och sälja örhängena – och hör och häpna – jag skulle faktiskt få göra det! Kanske jag måste testa det på sommaren sen när vi är tillbaka från Berlin, sälja örhängen till inget ont anande parkhängare.

Och på tal om det – fram tills i morgon kan ni vinna ett par örhängen på Lindas blogg. Rekommendera ett vin så är ni med!

0

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »