fbpx

Allt händer på en och samma gång

Den här bloggen får sannerligen inte den uppmärksamhet den förtjänar, men jag vet inte riktigt vem eller vad som får det i mitt liv. Inget och ingen just nu känns det som. Jag gör så mycket (för mycket) just nu. I onsdags till exempel skrev jag en frilansartikel, postade ett par örhängen, fixade mer med örhängena på kvällen, mejlades med lektör om mitt manus och när jag ska skicka in det, småjusterade på Addetos webbsida som vi gjort om, jobbade på Yle och åkte till Grankulla för att spela handboll.
Förstår ni att jag känner mig lite (krhm!) splittrad? Och jag säger det här verkligen inte för att skryta, snarare är det ett nödrop. Att vi dessutom bor i min etta med pågående fasadrenovering gör mig bara galen. Det händer för mycket och när jag skulle vilja sova på morgonen får jag inte ens göra det.

Dessutom har jag märkt en grej hos mig (det här är något som säkert alla andra fattat förutom jag): jag kommer hela tiden på nya grejer att sysselsätta mig med. Helt som om jag inte skulle ha tillräckligt. Men å andra sidan är jag en som vill skapa och hitta på. Aldrig stå stilla.

Den här veckan har varit lite väl mycket och igår kväll somnade jag ungefär halv tio på kvällen och sov nästan klockan runt. I dag har jag känt mig utvilad för första gången på länge. Nu kom jag precis till favoritkaféet Bergga, ska äntligen jobba lite med mitt manus – inskick till lektör om två månader, så jag borde ha gott om tid. Fastän allt är lite kaotiskt just nu, MEN räddningen hägrar om en månad. Ska berätta om det i nästa blogginlägg!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »