fbpx

Mycket på gång

Nu kliar det verkligen i fingrarna – jag hoppas kunna lansera min nya webbsida för mina örhängen och min Etsy-shop ännu den här veckan! Det känns som att jag måste ha koll på trehundra saker samtidigt, men det är väl så det är att vara företagare? Speciellt om man ensam ansvarar för tillverkning, marknadsföring, försäljning, fotografering, webbdesign och så vidare.
Visst kan jag anlita personer som hjälper mig (har till exempel outsourcat logodesign), men det mesta har jag gjort själv eller med hjälp av mina föräldrar eller Jon. I dag hade jag en spontan photoshoot och bilderna blev helt okej, med tanke på att jag inte är någon fotograf. Jag vill absolut att det ska se snyggt och fräscht ut när jag lanserar, men samtidigt har jag inte tid, pengar eller resurser att just nu fixa allt helt fantastiskt supermegabra. Jag nöjer mig faktiskt med det jag åstadkommit, för jag tycker det blir bra! Väntar på att få höra andras åsikter!

Det är också omöjligt för mig att veta om jag kommer att sälja två, tjugo eller tvåhundra par örhängen i månaden. Ska bli så otroligt spännande att se hur allt börjar löpa! Kan redan nu säga att jag i samband med lanseringen ska ordna tävling där jag lottar ut två par örhängen, så håll utkik för den!

flaskormedkorkar

Igår länsade jag mammas korksamling på lande och så pysslade vi lite med pappa, har också planer på örhängen som inte är gjorda av skumpakorkar, men mer om det senare! Nu ska jag glömma korkar och örhängen för en stund och ÄNTLIGEN börja läsa mitt nanomanus. Är både nyfiken och livrädd – jag har verkligen ingen aning om vad som väntar mig. Men jag hoppas att manuset innehåller färre utropstecken än det här blogginlägget … Märks det att jag går på övervarv just nu?

0

4 svar

  1. Vad spännande att företaget är på gång! Kan förstå att det är massor av saker att hålla i huvudet men också kul att lära sig så mycket nytt! Oh, spännande med Nano-manuset! Hoppas det känns kul och bra när du läser – och framförallt, att det är en bra bas att bygga vidare på! Du vet var du har en testläsare när det behövs – I owe u one! 🙂

    1. Ja, verkligen kul och massa nytt. Hur det än går med mina örhängen så är det här ett intressant projekt! Och tack, du ska garanterat få en version av manuset förr eller senare! 🙂

    1. Ja, korkarna blir min tillflykt när jag är trött på mina ord! 🙂 Och tack, vet du vad? Jag GILLAR det jag läser. Undrar om jag helt tappat omdömet eller om det verkligen kan vara bra. Det där eviga tvivlet kickar in…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »