fbpx

Lansering av Pinions + tävling!

Äntligen är det dags för mig att ”go live” – alltså visa för alla nyfikna hur min webbsida och min Etsy-shop ser ut. Jag har slitit och fixat de senaste veckorna för att allt ska vara så färdigt som möjligt. I går blev logon färdig och jag är riktigt riktigt nöjd med slutresultatet. Det är Lena Frölander-Ulf som står för designen!
Pinions2

Företagsnamnet (som jag också hållit hemligt) är alltså Pinions, vilket betyder små kugghjul på engelska. Jag visste hela tiden att namnet måste ha något med kugghjul att göra (på grund av att jag kallas Kugge) och så blev det, om än inte på svenska!

För att fira att jag nu startar upp på riktigt så ordnar jag en tävling här på bloggen! Jag lottar ut två par örhängen bland alla som har kommenterat det här inlägget senast klockan 23.59 på söndag den 22 februari. Det enda du behöver göra är att fortsätta på följande mening: ”Jag tycker att skumpaörhängena passar bäst …”

Skärmavbild 2015-02-20 kl. 13.50.09
Skärmdump från webbsidan.

Genom att blogga om tävlingen eller att länka till den på Facebook får du en extra lott – alltså maximalt kan du ha tre lotter i tävlingen! Är vi inte Facebook-vänner kan du ta en skärmdump och mejla den till michaela@pinions.fi. Eftersom jag postar örhängen vartsomhelst spelar det ingen roll om du finns i Finland, Sverige eller Sydamerika!

cava_corksDet här är en av mina fyra modeller, du får så klart välja modell själv!

Kommentera också gärna vad ni tycker om hemsidan och om örhängena. Är som en svamp och vill suga i mig så mycket respons som möjligt! Gilla också gärna Pinions Facebook-sida för att hålla er uppdaterade.

0

28 svar

 1. Grattis till ditt nya företag! Namnet är superbra. Jag tycker att skumpaörhängen passar bäst när man firar som mest 🙂

 2. Oj vad härligt energiskt och livsinspirerande det låter att få utmana sig själv med att göra sin dröm verklighet! Grattis till det nya företaget! Örhängena ser jätte fina ut! :)Jag tycker skumppaörhängena passar bäst på ett glatt och somrigt gardenparty 🙂 och Cava örhängena sku passa utmärkt tillsammans med en ledig outfit där pricken på I:et är ett par Converse! 😀

 3. Hej! Snygg hemsida! Är det meningen att man alltid ska komma till första sidan när man byter språk och inte landa på den sidan man är på fast på annat språk? Har själv filat på sånt den senaste tiden och är därför nyfiken hur du tänker.
  Det är aldrig fel med skumppa/champagne örhängen, livet är en fest!

  1. Tack Lisa! Har klurat på det där och inte ännu kommit på hur jag ska göra för att det blir rätt mellan språkversionerna, måste kolla med Hemsida24, där jag alltså gjort själva sidan. Skulle så klart vilja att man kommer till samma sida på alla språk när man klickar på flaggan!

   1. Vet att det funkar i wordpress i alla fall. Med den pluginen jag har använt gick det att välja hur man ville ha det. Till samma eller till förstasidan.

 4. Jag tycker att skumpaörhängena passar bäst tillsammans med en vit långklänning, många halsband i t.ex. trä eller andra bruna färger. Kanske en höstfärgad halsduk till såklart härliga brunfärgade skor! Så skulle min ”bohemisk inspirerade utstyrsel” se ut. 😀
  Här har jag bloggat om din tävling och företag: http://edannaslifestyle.blogspot.fi/2015/02/annorlunda-orhangen-och-deltagande-i-en.html

  jag delade det också på fb, skickar det på mailen. 😀

  Hoppas, hoppas jag vinner ett par! Supersnygga alltså! ^_^

 5. Yeeeh, vad roolit, heja Kugge! Jag tycker att skumppaörhängen passar bäst, till varje vardagsfest. Med Moet-Korkar (botten), blir varje fest toppen. Vackra ting i örat hänga, som matchar med vilken som helst guldkänga! Skål!

 6. Oj, vad fina örhängen! Vinner jag inte ett par måst jag säkert beställa via din shop! Mycket bra jobbat!Jag tycker att skumpaörhängena passar bäst på vem som helst som tycker om originella, handgjorda och tuffa smycken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »