fbpx

Effektiva dagen

Ja, det här bloggandet mår ju inte precis bra av att jag har tusen saker att tänka på, men NU börjar det mesta vara fixat med företaget. Igår satt jag över 1,5 timme på banken och hos försäkringsbolaget. Efteråt var jag helt mör och dränerad av all energi, men åtminstone har jag ett bankkonto nu. Försäkringarna måste jag ännu fixa. På kvällen bokade vi ännu ett domain för mig och nu väntar jag på att logon ska bli klar. Så mycket att hålla i så jag var helt mosig i hjärnan igår kväll.
Men i dag har jag haft en ultimat jobbdag. Jag har filat lite på min nya hemsida (stor lanseringstävling utlovas!), jag har gjort en Skypeintervju med den alltid så trevliga statsvetaren Åsa Bengtsson, skrivit 8500 (!) tecken (en längre och flera kortare texter på basis av intervjun), fått en ny kompis på bibban, träffat Mira för häng, gått ett varv runt Tölöviken och nu finns det ännu flera timmar av den här kvällen kvar innan jag måste gå och lägga mig inför morgondagens morgontur.

Vissa dagar flyter det bara på, hoppas flytet håller i sig!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »