fbpx

Februari!

Nej, det är inte februari ännu. Men inom februari ska jag troligen få nåt slags svar från förlaget gällande ödet för mitt manus. Jag ringde nämligen i dag och kollade läget (borde ha mätt pulsen när jag ringde, var så nervös!).
Har nu mejlats med redaktören som ska läsa manuset. Det har tyvärr stått orört sen jag lämnade in det i oktober, men helt av förståeliga skäl.

Nu taggar jag inför utlåtandet. Oberoende av hur det går så VET jag åtminstone och kan sedan börja fundera på eventuell plan b. Men februari! Det är ju … helt snart!

0

6 svar

    1. Oj vet du hur länge jag sagt åt mig att jag ska ringa?? Träffade fler från förlaget under bokmässan i Helsingfors och fick då tipset att ringa om de inte hört av sig i januari, så det gjorde jag. Vi får hålla tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »