fbpx

Nano-vinnare!

Pust, nu är november äntligen över! Det är ju inte någon underbar månad annars heller, men Nano-utmaningen gjorde allt extra tungt. Att solen dessutom var så lite synlig i Helsingfors var ju inte heller någon stämningshöjare.
Bevisligen går det alltså att skriva 50 000 ord under en månad, jag är ju inte heller först i världshistorien med att lyckas med det. ÄNDÅ känns det hela väldigt galet. Jag är inte helt klar med mitt manus men när jag nådde över 50 000 i går morse stängde hjärnan av sig och behövde vila.

nanovinnare

Jag ska försöka klämma ur mig de sista scenerna för råmanuset ännu den här veckan, sedan ta behövlig julpaus. Jag hann ju bara med en vecka skriv- & redigeringsfritt efter att jag lämnade in Vad heter ångest på spanska? så en paus kommer att bli skön.

Råmanuset kommer antagligen att landa på ungefär 55 000 ord, men jag vet att jag att måste skriva mer. Just nu har jag mest skrivit scener och inte haft så mycket ”transportsträckor” mellan scenerna med, så jag vet inte alls hur helheten fungerar. Det blir spännande att läsa igenom och se vad jag egentligen svamlat i november.

Hur gick det för dig om du var med i Nano? Är nyfiken!

0

6 svar

    1. Tack Mia! Vet inte om jag fuskade när jag bara slutade vid 50 000 (tanken är väl ändå att skriva ett färdigt råmanus), men det orkar jag inte bry mig om. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »