fbpx

Titta titta, jag finns med i tidningen

Min studentorganisation StudOrg ville uppmärksamma bloggare med anknytning till föreningen. Själv är jag ju äkta gamyl som bara springer på årsfesterna nuförtiden, men efter många aktiva år inom StudOrg är det fortfarande min förening. Så jag ville så klart att min blogg skulle uppmärksammas i förenings tidning Soc&komposten.
Skärmavbild 2014-11-28 kl. 22.55.46

Känner mig genast mycket mer som en riktig bloggare, haha. Kolla förresten in tidningen, tycker årets redaktion gjort ett bra jobb!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »