fbpx

Pelmeni på restaurangdag!

Jag har helt glömt bort att skriva om att vi ska vara med i restaurangdagen i morgon, det blir tredje (?) gången för mig tror jag. Tidigare har vi lagat sushi och hamburgare, i morgon (lördag) bjuder vi på ryska pelmeni – veganpelmeni. Dessutom finns det veganäppelpaj, och jestas vad god den var! Ni vill alltså inte missa det här!
Har vevat deg med pastamaskin hela kvällen och haft morgontur imorse så just nu klarar inte hjärnan av att ge mer information, men allt ni vill veta finns på restaurangens fb-sida. Välkommen!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »