fbpx

86 ord

Bara så lite ligger jag under målsättningen för Nano efter fem dagar. Bara 86 ord! Jag kan knappt fatta det. Det som jag fattar allra minst är hur det egentligen går så smärtfritt? Visst, jag har tänkt på storyn hur länge som helst och karaktärerna har hängt med mig ett tag redan, men ändå. Jag har fått ur mig över 8000 ord på fem dagar. Kanske det borde vara Nano varje månad?
Eller kanske det här bara är ett bevis på att man visst kan och hinner skriva fastän man ska på diverse fester och annat skoj eller mindre skoj. Nu har jag tyvärr legat hemma med flunsa i tre dagar och var rädd att allt skulle skita sig senast nu, men någonstans ifrån kommer orden fastän jag varit lite trög i skallen.

Jag hoppas verkligen det fortsätter så här månaden till slut! Hur går det för er andra som är med i Nano? Om ni vill får ni gärna adda mig som writing buddy, hittas som kuggekugge.

0

6 svar

 1. Vad roligt att det går bra!:) Funderade på att delta i Nano, men eftersom jag inte riktigt har någon story i huvudet lät jag bli. Blev lite inspirerad nu i alla fall och tänker att jag kanske ändå borde hoppa in, några dagar sent men ändå. 🙂

  1. Ja, det är otroligt kul! Och fastän man inte ska mäta litteratur som sånt i ord kommer man inte bort från att man måste skriva x antal ord för att få ihop en bok. Adda mig som writing buddy om du bestämmer dig för att delta!

 2. kul att höra att skrivandet flyter på så bra för dig! 🙂 hoppas du uppfyller målet! jag tänkte delta det här året men drog på mig en hjärnhinneinflammation i mitten av oktober så det blev inte riktigt som planerat..

  1. Oj jäklar! Det låter ju inte alls bra! Hur mår du nu? Kul förresten att vi heter samma (med undantag för petitesser för hur vi stavar våra namn).
   Jo, så HIMLA kul att det flyter på. Kvaliteten behöver vi inte diskutera, men av allt jag spyr ur mig måste väl åtminstone nåt vara bra?? 😀

   1. jag är nog på bättringsvägen, även om det kommer ta sin tid :)säkert är mycket av det bra 😀 och det är ju oftast lättare att ha något skrivet som man kan finslipa, än att inte ha något skrivet alls 😉

 3. Vad bra att du mår bättre! Och japp, är fullständigt av den åsikten – hellre massa skit text än ingen text. Dålig text kan man ju alltid jobba med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »