fbpx

Helsingfors bokmässa

Varje år som jag haft chansen har jag gått på bokmässan. I år ska jag vara hela fredag på plats bestämde jag mig för. Gjorde också ett snabbesök idag, men i morgon satsar jag hela dagen. Bland annat följande låter intressant!
Klockan 11 Edith Södergran-scenen
Fantasy = verklighetsflykt?

Klockan 11:30 Edith Södergran-scenen
Alberta Ensten och uppfinnarkungen

Klockan 13:30 Katri Vala-scenen
Mitä voimme oppia muumeilta

Klockan 14:30 Kirjakahvila
Olympialaisten outoja tapauksia

Klockan 15 Edith Södergran-scenen
Vägen från Mumindalen

Klockan 16:30 Edith Södergran-scenen
Ryssland, Ukraina och Europas nya kalla krig

Klockan 17 Eino Leino-scenen
Suomi on ruotsalainen

Klockan 17:30 Edith Södergran-scenen
Basses bästa

Klockan 17:30 Totti-scenen
Farliga flickor

I dag hann jag lyssna på Maria Turtschaninoff, Peppe och så Images paneldiskussion om egenutgivning vs förlag. Tangerar samma ämne som gårdagens Studio Hbl. Intressant tema och ingen verkar riktigt veta vad som kommer att hända med egenutgivningen de kommande åren. Men mer om det temat i ett annat inlägg!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »