fbpx

Om att uppfylla drömmar

Jag har, så länge jag minns, drömt om att skriva en bok. Nu i dag kan jag säga att uppfyllt min dröm. För jag har ju skrivit en bok. Eller ett manus som det egentligen heter. Men ett manus som är en bok åtminstone för mig. Om det blir en riktig bok, tryckt och utgiven, är en annan sak. Det får tiden visa. Men jag har skrivit en bok. Det har jag faktiskt gjort. Måste bara påminna mig själv om det. I dag skickade jag in manuset. I går kväll fick jag inte sömn för att jag var så upp i varv och i natt drömde jag mardrömmar om indrag som blivit fel och utskrivningar som misslyckades.

Nu behöver jag som tur är inte tänka på det. Det är som det är! I kväll blir det finmiddag på Ask, på fredag ska jag (lämpligt nog) fira med bokmässa på lördag ska jag korka champagnen.

Den här veckan ska jag bara vara helnöjd. Nästa vecka börjar intensivplaneringen inför NaNoWriMo. Men det hinner jag fundera på sen. Nu ska jag bara ta en stund och vara jäkligt stolt över mig själv.

0

6 svar

    1. Hej Jennifer, tack! Jag har börjat blogga lite försiktigt om mitt skrivande den senaste månaden, men har inte skrivit så mycket om vad själva boken handlar om. Kunde skriva ett helt inlägg om det! Och nej, inget förlag ännu, det är bara att vänta och se som gäller. Så du får gärna hålla tummarna. 🙂

  1. […] första utkastet och jag var bara väldigt trött på det och kände mig stolt och glad över att skicka iväg det till förlag. Jon bjöd på finmiddag på restaurang Ask och jag trodde och hoppades att jag skulle bli […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »