fbpx

Tävling!

En dag hoppas jag ännu kunna ordna en tävling här på bloggen där jag lottar ut några exemplar av boken, men det får vi vänta på ett tag så tills vidare deltar jag i andras tävlingar. Den här gången är det Malin / Foodieliving som ordnar tävling. Man kan vinna ett hundra euros presentkort till Malins webbshop Foodieliving och jag vill absolut vara med!
Har kikat in på webbshopen tidigare och suktat efter flera produkter, men då bodde vi ännu i Tyskland. Oberoende om jag vinner eller inte så kan nån produkt slinka med hem. Malin ville att man skulle lista fem grejer man gärna skulle köpa (kunde ha valt tio!), så here goes:

FoodieLiving

1. Äkta majsmjöl. 2. Granola. 3. En fyrkantig kakform. 4. Proteinpulver. 5. Galltvål.

Är speciellt nyfiken på majsmjölet (äkta tortillas!) och galltvålen som lär ska rengöra allt som Vanish inte klarar av. Dessutom skulle en fyrkantig kakform vara kul. Älskar ju att baka och skapa olika sorters kakor så en fyrkantig form kunde komma väl till pass!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »