fbpx

Min bästa terapi

Det är väldigt sällan jag lyckas koppla bort, men när jag svettas så tömmer jag min hjärna. Det är ofta segt för mig att dra mig ut på till exempel en löprunda men när jag väl springer – i löpspåret eller på handbollsplan glömmer jag verkligen allt annat.

Men varför är det alltid så lätt att glömma det? Att lite hederlig svett gör gott för huvudet samtidigt som det gör gott för kroppen? Jag får mer energi, skriver bättre och är allmänt en lyckligare människa när jag tränar.

Nu börjar min vrist äntligen vara normal efter sommarens stukning och jag ser verkligen fram emot att få rutin på träningen. Att svettas regelbundet är också ett måste för mig för att orka igenom vintern.

Vad är din bästa terapi?

0

2 svar

  1. En löprunda i skogen gör susen. Centralparken i H:fors är mitt andningshål. Upp till kamp för att bevara Helsingfors lunga, det finns krafter som vill nagga den i kanterna. Blev lite miljöpolitik men så blev det i dethär sammanhanget 🙂

    1. Miljöpolitik är aldrig fel! Själv springer jag (nuförtiden) sällan i centralparken, oftast springer jag vid havet, men centralparken är härlig och viktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

skriva

Vi har en litterär agent

Redan ifjol sa Anne att vi ska testa på att skicka deckaren till en litterär agent innan vi skickar till förlag. För ett par år sen hade jag kontakt med en svensk agent för min chicklit (den som

Läs mer »
drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »