fbpx

Nästan i mål med skrivboken – provtrycket kom i dag!

Tänk om jag då i januari hade vetat vad mina planer om en skrivarkurs skulle leda till? I dag har jag fått provtrycket på min skrivbok och herrejestas vad fint det blev! Jag har jobbat jättejättemycket med det här i flera månader och nu är jag nästan färdig?! Med tanke på att jag bestämde mig för att köra på en printversion bara för någon vecka sedan har allt gått jättesnabbt?

I går skickade jag alltså tryckfilen till tryckeriet Pollie – som förresten gett mig världens bästa service! – och redan i dag kunde provtrycket plockas upp. När jag bläddrade igenom de 40 sidorna hade jag nästan svårt att förstå att det är jag som skapat det hela? Det är så himla himla fint?

Alla som beställer printen kommer också att få en fin skrivtracker för att hålla koll på sitt skrivande.

Alla som beställer printen kommer också att få en fin skrivtracker för att hålla koll på sitt skrivande.

Jag ville så klart ville visa upp det fina så jag laddade upp videor i mina stories på Instagram. Klicka in dig där om du vill se mer av innehållet – jag bläddrar igenom hela boken. Det bästa är ändå att jag fått massvis med fin respons. I tisdags berättade jag också på Instagram om vilka de fyra författarna är som jag intervjuat och det är väl dags att avslöja namnen här också.

Vad säger ni om författarstjärnorna Sandra Beijer, Maria Turtschaninoff, Kjell Westö och Anna Jakobsson Lund?

Sån otrolig lyx att få prata med alla fyra och få veta mer om deras skrivprocess och skrivdrömmar. Tycker också att artiklarna blev både intressanta och inspirerande. Är dessutom så glad över att alla författare jag frågade ställde upp fastän jag nog inte riktigt visste vad jag höll på mig när jag skickade ut förfrågningarna nångång i februari–mars.

I dag har jag finslipat e-boken (som innehåller mer text, tips och övningar än printen) och börjar känna mig typ … färdig? Allt måste så klart korrläsas och det finns detaljer att fixa, men jag som hade siktat på en lansering den 12 maj känner att jag kanske hinner lansera tidigare än så?! Skulle väl vara en typisk Kugge-grej – att bli färdig långt innan deadline.

Så egentligen ville jag bara öppna ett blogginlägg, fira lite och skriva ut min glädje och iver. I dag fick jag dessutom den tionde anmälningen till Sommarskriv och det gjorde mig så glad. Det känns som att det verkligen går bra nu och det ska jag passa på att njuta av!

I morgon ska vi också ha vår första gemensamma afterwork med mina nya kontorskollegor och det känns ju verkligen rätt att det är just nu. 🥂

Och nu vill jag veta: är du nyfiken på skrivboken? Skriv en kommentar eller klicka på hjärtat! ❤️

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »