fbpx

Skriv! med Kugge och Ellen

As I sat in by myself in quarantine for the 104694th day, I couldn’t help but wonder … är det dags att skriva Romanen nu?

Nej vet ni vad, nu händer nåt roligt! I slutet av april ska Ellen och jag ordna en virtuell skrivhelg för alla som känner att de behöver lite pepp och inspiration för att komma i gång med skrivandet. Vi vet själva hur svårt det kan vara att bara sätta sig ner och skriva.

 

skriv2.jpg

 

Visst kan man googla fram hur många skrivövningar som helst, men att sen verkligen göra övningarna för sig själv kräver rätt mycket disciplin. Dessutom är det så mycket roligare att skriva tillsammans och också få en chans att diskutera skrivandet med andra skrivsugna.

Därför vill vi nu erbjuda en kreativ kurshelg som vem som helst kan vara med på. Det enda som behövs är en dator och internetuppkoppling! Kursen är från fredag kväll till söndag eftermiddag, den 24–26 april. Vi gör kortare skrivövningar tillsammans och pratar om skrivlust, text och hur man hittar inspirationen. Det här glada paketet kostar dig 60 euro.

Vi ska göra vårt allt för att skapa samma känsla som under en fysisk kurshelg och jag tror faktiskt att det här kommer att bli hur bra som helst. Ellen är ju ett geni när det gäller skrivövningar så det lönar sig verkligen att haka på!

Ses vi sista helgen i april? Du kan läsa mer om kursen och anmäla dig här.

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »