fbpx

I morgon landar jag i Buenos Aires

Hallå! De senaste dagarna har gått åt till att förbereda inför resan, jobba klart allt, träffa kompisar och stress-sova mig igenom nätterna. Men just nu sitter jag i en tråkig liten avkrok på Frankfurts flygplats och inom en timme lyfter planet mot Buenos Aires. 

Så sjukt att vi redan i morgon landar där?? Och att vi på torsdag ska på grillfest hos mina vänner. Det är alltid lite av en mindfuck att flyga så långt bort. Att liksom fatta att jag snart är på andra sidan jorden? Ytterst märkligt men alldeles underbart. Nu väntar ett tre veckors äventyr men mannen som alltid gör mig glad. Sån lyx att få dela det här med honom. <3  

upload.jpg

Planen är att försöka blogga någorlunda regelbundet och förhoppningsvis bjuda på en massa härliga bilder. Jag har kameran med och ska försöka bli bättre på det här med fotografering. Om du har några frågor eller funderingar kring vår resa svarar jag gärna på dem. Ska också svara på alla andra kommentarer som trillat in de senaste dagarna så fort som möjligt. Ni ska veta att jag blir SÅ glad för varje kommentar.  

Men nu ska jag strax kliva ombord, sätta igång nån bra film och sen försöka få hjärnan att förstå att jag redan i morgon är på ett av mina favoritställen i hela världen med en av mina favoritmänniskor.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »