fbpx

Hemma från spasemester i Estland

Ingen storm i dag, men galen blåst på stranden. 

Ingen storm i dag, men galen blåst på stranden. 

De tre senaste dagarna har jag hängt med näsan i telefon och dator så lite som möjligt och i stället tassat runt i badrock, badat, pladdrat och tagit det lugnt bland mjuka hotellakan. Två nätter i Pärnu känns nästan som en vecka och det var en så bra och avslappnande resa! Det började inte så bra, jag glömde nämligen plånboken hemma (alltså jag är en sån klåpare), men som tur är hade jag sällskap så det var ingen större katastrof. 

I går stormade det ute och vi kunde beundra naturens vrede tryggt från det mysiga hotellrummet. Kunde faktiskt inte ha tänkt mig bättre sysselsättning än spahotell en så stormig dag som i går. Att kvällen avslutades med en jättegod middag på hotellets restaurang är inte heller nåt att klaga på. Jag har också fått en del kul jobbmejl under de senaste dagarna så ska bli riktigt skoj att jobba i morgon. Och sen är det ju helg (!) och jag ska försöka hitta tid att skriva utförligare reserapporter. Jag har ju inte skrivit nåt om Köpenhamn heller!

Nu ska jag kolla lite Masterchef Australia och sen däcka i säng, klarar liksom aldrig av att gå direkt och sova fastän jag kommer hem sent från en resa. Är du likadan som jag, behöver en timme eller två för att varva ner också fastän du är trött? Eller är det direkt i säng som gäller? 

Skumpa på hotellrummets balkong = bäst. 

Skumpa på hotellrummets balkong = bäst. 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »