fbpx

Skumpa och ballonger – vappen är här!

Jag är inte ett speciellt stort fan av högtider som ”måste” firas, men vappen är nog en av de absolut roligaste festerna. Skumpa, vänner, ballonger och allmänt bra fiilis. Det kan ju inte bli fel då?!

I kväll ska jag på middag med studiekompisarna och i morgon blir det traditionsenligt firande hos mamma och pappa. Jag har klätt mig i paljettklänningen som jag införskaffade för två vappar sen och är redo att skåla fram maj.

Glada vappen, hoppas du får blåsa många serpentiner!

Fuskade och testade studentmössan fastän klockan inte är 18, nu får den snällt vänta i väskan tills Havis amanda fått sin mössa.

Fuskade och testade studentmössan fastän klockan inte är 18, nu får den snällt vänta i väskan tills Havis amanda fått sin mössa.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »