fbpx

Besöksrekord och fågelskit i håret

Alltså wow. Nu är det närmare 2000 personer som har läst gårdagens inlägg och jag har aldrig haft så många läsare för ett inlägg någonsin. Jag kan tänka mig att inlägget verkar väldigt utlämnande men jag måste faktiskt säga att allt det som hände för ett år sedan känns som ett annat liv. Jag är inte alls samma människa, jag har förändrats och gått vidare. Ömsat skinn.

I dag har det däremot varit jättemycket måndag. Har varit så himla seg efter helgen. På fredag och lördag spelade jag i utehandbollsturneringen Sjundeå Cup där mitt lag faktiskt lyckades knipa vinst i B-finalen, sjukt roligt! Men sju matcher (om än bara 2 x 12 minuter) på två dagar känns ju lite i kroppen, det gör typ ont i magmusklerna när jag skrattar. På lördag blev det också lite party och utgång med en drös härliga kompisar vilket brukar betyda seghet i dagarna två.

Lunch med stolt debutförfattare!

Lunch med stolt debutförfattare!

Dagen piggades ändå upp av utomhuslunch med min kompis Hilla vars debutbok kommer ut nu i dagarna. Den är på finska och verkar så himla spännande och jag vet att Hilla skriver på ett alldeles magiskt sätt. Ser så fram emot att få läsa boken som baserar sig på Hillas egna erfarenheter när hon rest runt i Latinamerika.

Mindre roligt var däremot att jag mitt i lunchen blev påskiten av en fågel. Det hördes ett ”plötsch” och jag kände efter med en servett i håret och jodå – fågelskit. Enligt Hilla betyder det ändå god tur att bli påskiten av en fågel så jag ser fram emot det. Jag inledde min goda tur med att äta fryspizza till middag. Ibland får en liksom styra över turen själv.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »