fbpx

Fest i dagarna tre

Hej bloggen, just nu händer det rätt mycket. Jag varvar tusen deadlines med fest efter fest. I går Linas 30-årsfest, i kväll vappenmiddag hos Kicka och Jon i Grani och så förstamajlunch hos mamma och pappa i morgon.  Hoppas du får roligt firande och så återkommer jag när jag firat (och jobbat) klart! Glada vappen!

Jag gick all in på hipstertemat i går. Tack ännu Lina för festen – SÅ roligt!

Jag gick all in på hipstertemat i går. Tack ännu Lina för festen – SÅ roligt!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »