fbpx

Fest i dagarna tre

Hej bloggen, just nu händer det rätt mycket. Jag varvar tusen deadlines med fest efter fest. I går Linas 30-årsfest, i kväll vappenmiddag hos Kicka och Jon i Grani och så förstamajlunch hos mamma och pappa i morgon.  Hoppas du får roligt firande och så återkommer jag när jag firat (och jobbat) klart! Glada vappen!

Jag gick all in på hipstertemat i går. Tack ännu Lina för festen – SÅ roligt!

Jag gick all in på hipstertemat i går. Tack ännu Lina för festen – SÅ roligt!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »