fbpx

Nya visitkort!

Visitkort, är det egentligen väldigt 1980-tal eller något en absolut måste ha? Det funderade jag på ett tag men bestämde mig sen ändå för att trycka upp nya visitkort. Mina förra visitkort börjar bli lite gamla (och är dessutom så gott som slut) så jag tänkte jag skulle passa på att fixa nya inför debuten.

Jag hade redan länge kikat på Moo och beställde tidigare i vår ett gratis sample pack från dem. För mig är det viktigt att få känna på materialen och Moo har massvis med olika storlekar och tjocklekar. Till slut landade jag ändå på standardkort med rundade ”hörn”.

Alla foton: Niklas Sandström.

Alla foton: Niklas Sandström.

Det fina var att jag kunde välja flera olika bilder (fanns ju så många fina att välja mellan efter fotograferingen med Niklas). På baksidan ville jag också ha med omslaget och en kort beskrivning så det fanns inte så mycket plats för något annat. Därför nöjde jag mig med namn, titel och min bloggadress.

Är själv supernöjd med mina visitkort och har nu 200 stycken, så det gäller att börja dela ut till höger och vänster. Jag gjorde också en kort video till min författarsida på Facebook, mest för att jag tänkte att det skulle vara kul och bra att öva lite på det här med video. Det påstås ju liksom vara grejen nuförtiden.

Vad tycker du, är visitkort en hiss eller en diss?

0

10 svar

 1. Hiss! Det har hänt sig flera gånger att jag skulle ha behövt visitkort men har istället hamnat att skriva ner kontaktuppgifterna på ett vanligt papper. Det känns ju nog mera professionellt att få räcka fram ett fint kort 🙂

  1. Ja så är det ju! Kan rekommendera Moo om du funderar på att beställa kort! 🙂

   1. Har faktiskt kikat på Moo tidigare och tänkt att jag borde beställa deras gratis sample pack (är också en sån som måste få klämma och känna innan jag bestämmer mig ;)). Blir nog att ta tummen ur och göra något åt saken nu inom snar framtid! 🙂

    1. Ja men gör det! När jag registrerade mig på deras sida fick jag en kod för gratis leverans (som måste användas inom en månad). Rekommenderar! Sparade 11 euro på det! 🙂

 2. Den här modellen tar ju begreppet visitkort till en helt annan nivå! Helt klart hiss! Lite som en "ha en bra dag!" -hälsning samtidigt då fotona var så glada och positiva :)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »