fbpx

På TV-nytt i kväll!

Hej hej, plötsligt händer det tusen saker i mitt liv. I morse gjorde jag en intervju med en härlig författare och sedan hoppade jag på tåget mot Åbo för åttonde (!) gången Litterärt skapande. Den här helgen ska vi tala om våra antologitexter och så har jag textsamtal kring en snutt från Nationen.

I kväll ska inslaget med mig sändas i TV-nytt, de var ju hemma hos mig förra veckan. Jag såg redan en snutt i morgonens nyheter (hittade inte det på Arenan) men i kväll 19.30 på Yle Fem och Arenan kan ni se mig snacka företagande och laga örhängen.

Jag borde också hinna skriva klart ett inspirationsbrev och och och. To do-listan är lång just nu, men det är ju egentligen så jag trivs allra bäst. Var nästan lite deppig i början av året när jag hade så lite att göra, men i april kommer det att hända mycket. Jobb, skriv, evenemang, resor och annat skoj. Ska bli skönt att säga hejdå till mars och ta mig an ny och fräsch månad.

Vad ska du göra under helgen? Förutom att se på mig i nyheterna då, hehe!

0

2 svar

  1. Jag ska sova… surprise, surprise. Började med att sova ca 13 h natten mellan fredag och lördag.

    Annars så ska jag göra så lite som möjligt så att min hjärna hinner ikapp… fast den pysslar på med både det ena och det andra vare sig jag vill eller inte. Oavsett om jag får tid och ork för nåt NaNoWriMo-skrivande detta år eller inte, har hjärnan kommit på att i min nästa roman ska någon få en psykos, någon ska heta Kjell-Olof (troligtvis en guldhamster) och någon ska köpa en ny diskmaskin. Att sånt 🙂

    1. Åh 13 timmar sömn, wow! Låter skönt med en lugn helg, själv har jag haft full rulle från morgon till kväll. Och vad spännande med en ny romanidé! Älskar guldhamstern Kjell-Olof!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »