fbpx

Det här med kärlek

Kärleksbloggen här igen. Jag funderar om jag verkar väldigt needy när jag skriver att jag gärna skulle vilja träffa nån att bli kär i – eller om jag bara är ärlig och dum nog att inte skämmas för det? De flesta (obs inte alla!) vill väl ändå gärna hitta någon att vara kär i?

Sen kan det ju ibland kanske låta som att hela mitt liv kretsar kring kärlek och icke-kärlek men så är det ju inte riktigt. Men alltså söndagar då en är lite dagen efter känns extra jobbiga. Då vill jag ju helst bara kramas, berätta dåliga skämt och kolla en film ihop.

Liksom vem skulle INTE bli kär i en människa som läser Runeberg på fest?! Ehehe. Foto: Jennifer.

Liksom vem skulle INTE bli kär i en människa som läser Runeberg på fest?! Ehehe. Foto: Jennifer.

Vissa söndagar (och andra dagar) känns det så förbannat hopplöst och jag tänker att ingen nånsin kommer att älska mig igen. Sen rycker jag upp mig och tänker att klart som fan att nån kommer att älska mig. Jag är ju fantastisk. Helt på riktigt. Jag vet ju det men ändå slår det snett i huvudet ibland.

Och faktum är att jag mår hur bra som helst för mig själv och jag behöver verkligen ingen man som ska komma och rädda mig, men visst skulle det vara kul att få bli riktigt galet kär i nån. Att känna det där pirret och gå omkring med ett fånleende.

Får väl bara fortsätta ha ögon och hjärta öppet så händer det förr eller senare. Att jag blir kär i nån som blir kär i mig. Vad är ditt bästa trick för att våga tro på kärleken och att allt kommer att lösa sig till slut?

En fin bild från lördagens fest, också Jennifers bild!

En fin bild från lördagens fest, också Jennifers bild!

0

6 svar

  1. Att hitta någon när jag var singel var nog det enda jag tänkte på. Eller ja, det kändes som ett stort mål i alla fall, så jag förstår dig och tycker inte det är något märkligt. Är också övertygad om att du kommer hitta någon! :*

  2. Jag tycker att det är uppfriskande med någon som är öppen! Och intressant, speciellt eftersom jag själv just tänkte ge mig in i Tinder-världen… Kärleksdrömmar och författardrömmar, det är mitt liv det och då passar din blogg utmärkt! 🙂 //Agneta

    1. Oj lycka till med Tinder! Det är ju roligt också! 🙂 Och vad kul om min blogg matchar ditt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »