fbpx

En resevideo!

Nu är jag hemma igen och måste säga att det känns bra. Kommer definitivt att sakna Argentina, solen och värmen, men allt det där kommer ju att finnas där senare också. Har mer eller mindre bestämt att jag måste få åka till Sydamerika nästa år också. Kanske Chile och Bolivia nästa gång?

Nåja, nog om luddiga framtida planer. I väntan på fler skrivna inlägg om resan får ni i stället kolla på en video som jag gjorde. Det är bara del ett och det blir två delar till (bara jag hinner klippa ihop allt). Videon består av mitt Instagram story-pladder och av ett antal bilder. Inget filmmästerverk, men hoppas ni gillar den ändå!

Och TACK för alla fina kommentarer jag fått på bloggen under resan. Jag har känt mig som den där jobbiga släktingen från 80-talet som ska visa 300 diabilder för alla från Stockholmskryssningen men ni verkar ju uppskatta mina resehistorier så några till kommer det att bli framöver! Om det finns nåt ni undrar över (kring resan) får ni gärna fråga! Glad lördag, dags att plocka fram popcornskålen och trycka på play!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »